12 Mėnesių su FlyToTie (+ŽAIDIMAS)

flytotie gimtadienis

Lygiai prieš metus, 2020-ųjų liepos 14 dieną, pirmą kartą garsiai pasakėme – FlyToTie parduotuvė atveria savo duris. Metai prabėgo, o tą dieną prisimename kaip vakar.

Tuščios lentynos, plačiai išbarstytos kelios smulkios prekės, kurias spėjome gauti, dažais dar kvepiančios parduotuvėlės sienos, keli siūlai, dubingėliai, dvi ar trys plunksnos ir didžiulis noras pradėti dalintis tuo, ką tik pradėjome kurti.

Dabar, praėjus 365 dienoms, nedidelėje, bet jaukioje parduotuvėje vietos ant sienų beveik nebelikę. Saujelė klientų kurie kelią iki Chemijos g. C’ est un tres bon site ou https://asgg.fr/ vous pouvez informations acheter du pilules Professional et recevoir le colis le lendemain. 4 pastato, kur visada gaus atsakymus į rūpimus klausimus prie puodelio kavos, rastų užmerktomis akimis. Galimybė bent kažką pasiūlyti kone kiekvienam ir beveik pasibaigusios neramios naktys svarstant, ar po kelių mėnesių parduotuvės durys liks atvertos.

Visa tai būtų buvę neįmanoma be artimiausių žmonių, kurie FlyToTie atsiradimą palaikė nuo pirmos minties ir be kurių ta mintis niekaip nebūtų galėjusi išsivystyti į tai, ką pradėjome prieš metus.

Lygiai taip pat nieko padaryti negalėtume be jūsų. Tų, kurie domisi, apsiperka, palaiko, siūlo idėjas ir toliau stumia plėstis ir daryti dar daugiau. Be ištikimų klientų ir be tų, kurie kad ir kartą prasuko pro parduotuvę ar apsipirko internete. Tik jūsų visų dėka dabar galime tvirčiau statyti koją muselinės žvejybos rinkoje Lietuvoje. Ačiū.

ŽAIDIMAS

Niekada nebuvome akcijų ir išpardavimų mėgėjai. Nors pradžioje taikėmės prie mūsų rinkoje kiek įprasto, bet nemalonaus „didžiausios nuolaidos“ žaidimo, po truputį išsiugdėme supratimą, kad niekam nuo to nėra geriau. Išpardavimai skirti prekėms, kuriomis prekiaujama nebebus arba jų elementariai nebegamins, to laikysimės ir ateityje. Galbūt su smulkios, simbolinės nuolaidos išimtimi didžiausioms metų šventėms.

Tačiau vis tiek norime kažkaip atsidėkoti jums ir padaryti šventę ne tik sau. Po ilgų apmastymų nusprendėme jums padovanoti Orvis Clearwater vienrankį kotą. Kotui taikoma išskirtinė Orvis 25 metų garantija, tad draugauti su juo galėsite tikrai ilgai. O pati Clearwater serija labai greitai tapo parduotuvės klientų favorite dėl siūlomo išskirtinio kainos ir kokybės santykio.

Modelį laimėtojas galės išsirinkti pats, serijoje rasite visko, nuo ilgų, liaunų nimfinių kotų, iki tradiciniais tapusių 7’6″ #3 ir 9′ #5 modelių ar lydekinių 9′ #9 variantų. Pabrėžiame, kad pasirinkimas galimas TIK tarp vienrankių kotų.

Taisyklės

Dalyvauti žaidime labai paprasta. Nuo šiandienos (07.14) iki kitos savaitės trečiadienio imtinai (07.21 – 23:59 val) apsipirk fizinėje arba internetinėje parduotuvėje (www.FlyToTie.lt) už 25 eurus arba daugiau. Po tokio apsipirkimo Tavo vardas bus įtrauktas į burtus. Ketvirtadienį (07.22) atsitiktine tvarka bus išrenkamas vienas laimėtojas, galėsiantis džiaugtis naujutėlaičiu Orvis Clearwater kotuku.

Vienas žmogus žaidime dalyvauti gali tik vieną kartą. Tad papildomi pirkimai, nors ir laukiami, nebus įtraukiami į žaidimą, o vieno apsipirkimo dalinti į kelias dalis – tikslo nėra.

Jeigu kiltų bet kokių klausimų, kaip ir visada, galite kreiptis Facebook žinute, el. paštu info@flytotie.lt arba telefonu +37065831573

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *